Bu aydınlatma metni, onlinehukukokulu.com web sitesini (bundan böyle “Sitemiz”) kullanıcılarına ve ziyaretçilerine, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verilerin nasıl işlendiği ve korunduğu hakkında bilgi vermek amacıyla oluşturulmuştur.

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

onlinehukukokulu.com, sadece aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kişisel verilerinizi işleyecektir:

  • Sitemizin kullanımını iyileştirmek ve hizmetlerimizi geliştirmek.
  • İstatistiksel analizler yapmak ve ziyaretçi tercihlerini anlamak.
  • Kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek.
  • Yasal gereksinimlere uyum sağlamak.

2. Kişisel Verilerin İşlenme Süresi

Kişisel verileriniz, yukarıdaki amaçlarla sınırlı ve gerekli süre boyunca işlenecektir.

3. Kişisel Veri Paylaşımı

onlinehukukokulu.com, kişisel verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmaz veya satmaz. Ancak, yasal gereksinimlere veya sitemizin, kullanıcıların veya diğerlerinin haklarını veya güvenliğini korumaya yönelik olarak kişisel bilgilerin açıklanması gerektiği durumlarda, bu bilgileri ilgili yetkililere sağlayabiliriz.

4. Kişisel Verilerin Güvenliği

Kişisel verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir. onlinehukukokulu.com, bu verileri yetkisiz erişim, değişiklik ve sızdırmalara karşı korumak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri alır.

5. Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK uyarınca, kişisel veri sahiplerinin aşağıdaki hakları vardır:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme.
  • Kişisel verilerinize erişme.
  • Kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini isteme.
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme.
  • Kişisel verilerinizin aktarılmasını isteme.

6. Değişiklikler

Bu aydınlatma metni, zaman zaman güncellenebilir. En son sürümü görmek için sık sık sitemizi ziyaret etmeniz önerilir.

İletişim

KVKK Aydınlatma Metni ile ilgili sorularınız veya yorumlarınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin: info@onlinehukukokulu.com

Son güncelleme tarihi: 05.11.2023